top of page

een helder huis.

huisreading.

Aan de hand van jouw adres lees ik het energieveld van jouw huis. Dat kan op afstand of vanuit jouw huis. Ik zie waar het stroomt en waar het minder stroomt. Er is altijd een parallel tussen jouw huis en jouw eigen veld. Zo kan een reading van je huis inzichten brengen op thema’s die spelen in je persoonlijke leven. De wisselwerking tussen jou en je huis is dusdanig dat een verandering in je huis, een verandering in jou teweeg zal brengen. En vice versa.

De werkvorm is als volgt. In voorbereiding op ons telefoongesprek of op mijn bezoek aan jouw huis, stem ik mij via jouw adres af op het energetische veld van jouw huis. Het is als een eerste kennismaking met jou en jouw huis. De informatie die zich tijdens de reading aan mij toont, pakken we in contact met elkaar verder uit.
Een huisreading inclusief telefoongesprek van een uur kost 121 euro inclusief btw.

 

Wanneer ik bij jou thuis kom, kan de praktische laag meer meedoen. We kijken dan direct naar oplossingen die passen in jouw interieur. Dat kan zijn een verandering in de indeling van een kamer, een kleuradvies of het toevoegen van bepaalde elementen die de energie helpen. Mijn pragmatische kant komt in deze vorm goed tot haar recht; we kunnen direct aan de slag. Een huisreading bij jou thuis kost 242 euro inclusief btw, exclusief reiskosten.

huisreiniging.

Je kent het gevoel van een grondige lenteschoonmaak: alle ramen open, de frisse energie van de lente stroomt je huis binnen en jij en je huis zijn klaar voor een nieuwe fase! Dat is wat een huisreiniging doet op energetisch niveau.
 

Een huisreiniging is altijd fijn en dienend. Maar vooral na ingrijpende gebeurtenissen in je leven kan het goed zijn om de energie te resetten in je huis. Denk aan een scheiding, (langdurige) ziekte, zware gesprekken, ruzies of intense emoties. Ben je onlangs verhuisd, heb je net een verbouwing achter de rug of krijg je je huis maar niet verkocht? Of voelt de energie zwaar op bepaalde plekken in huis? Na een reiniging, zul je meer licht en ruimte ervaren in huis. De energie kan weer vrij stromen.
 

Tijdens een huisreiniging werk ik onder andere met symbolen en lichtcodes. In overleg kan ik een lichtcode of symbool verder uitwerken zodat het een blijvendere plek in kan nemen in je huis. 

Een aantal weken voorafgaand aan de huisreiniging hebben we een intakegesprek. De reiniging zelf duurt ongeveer 3 uur. 
Een energetische huisreiniging kost 363 euro inclusief btw, exclusief reiskosten.

IMG_1559.jpg

contact

Michelle Zwaan 
mail@michellezwaan.com
06 - 18 55 49 34


www.michellezwaan.com

www.studioswaen.com
 

bottom of page