top of page

interieuradvies.

- Er schuilt een diepe kracht in het zelf vormgeven van je omgeving. -

Het creëren van een omgeving waarin jij jezelf, de kern van wie je bent, weerspiegeld ziet. Een interieur dat bij jou past. Tot stand gekomen vanuit heldere beslissingen. Een interieur waar de energetische laag ook meedoet. Een huis in harmonie. In harmonie met wie jij bent, met wat jouw woonwensen zijn en met wat het huis nodig heeft.

Er schuilt een diepe kracht in het zelf vormgeven van je omgeving. Maar juist door de kracht kan het ook groots voelen of kan het een uitdaging zijn om tot overeenstemming te komen met degenen met wie jij woont. Dan kan het helpend zijn als er iemand aan tafel komt zitten.
 

Aanpassingen in je interieur hebben een uitwerking op meer lagen dan alleen de fysieke laag in je huis. Het is daarom mooi als je het proces de tijd kunt geven dat het nodig heeft. Terwijl het ook juist nodig kan zijn om je schouders eronder te zetten en grote bewegingen in gang te zetten. Ieder huis, en ieder mens, heeft zo een eigen verhaal en een eigen behoefte. En ieder proces heeft een eigen tijd.
 

Ik geloof met hart en ziel dat wanneer jij je thuis kunt voelen, je kunt bloeien.

 

Praktisch gezien denk ik vanuit mijn ervaring mee met verlichting, indeling van de ruimte, materiaal- en kleurgebruik. Ik geef advies over het toevoegen van elementen die de energie ondersteunen of verhogen. Ik ondersteun jou of jullie in het maken van keuzes. Bij elke keuze gaat het steeds weer opnieuw om het vinden van balans en harmonie. Om samen een huis te creëren waar jullie je thuis voelen.

Ik ontmoet je graag eerst via een telefoongesprek. Zo kunnen wij beiden voelen en bepalen of en hoe we een traject kunnen vormgeven. Een intakegesprek is vrijblijvend. 

IMG_1664.jpg

contact

Michelle Zwaan 
mail@michellezwaan.com
06 - 18 55 49 34


www.michellezwaan.com

www.studioswaen.com
 

bottom of page