top of page

persoonlijke reading.

Een reading is als voorgelezen worden uit je eigen boek. Een boek waarvan je soms even niet meer weet op welke pagina je nou bent en in welk hoofdstuk. Het kan dan fijn zijn als iemand met je meeleest, zodat je je eigen weg zelf weer beter kunt zien en voelen. Zo werkt een reading bemoedigend en verhelderend. Een reading geeft helderheid en brengt inzichten, waardoor je na een reading gebeurtenissen en ervaringen in een ruimer perspectief kunt zien.

 

Tijdens een reading lees ik jou voor uit jouw energieveld. Ik stem af, met mijn hogere zelf, op jouw hogere zelf. Doordat ik afstem op jouw hogere zelf zal de informatie die doorkomt altijd in dienst zijn van jou en van waarde zijn voor jou op dat moment. De informatie komt tot mij in metaforen, beelden, kleuren en symbolen. Tijdens de reading zul je dingen die ik zeg herkennen, maar er zal ook informatie zijn die je niet direct zult kunnen plaatsen. Ik raad je aan om de reading in het komende jaar een aantal keer terug te luisteren. Door de gelaagdheid van energetische informatie zal een beeld of een metafoor zich over tijd verder ontvouwen.

Een persoonlijke reading kost 121 euro inclusief btw en duurt een uur. De reading vindt plaats in Haarlem of online via Zoom. Houd anderhalf uur vrij in je agenda voor de afspraak en het is fijn als je na de reading wat tijd hebt voor jezelf.

 

IMG_1801.jpg

contact

Michelle Zwaan 
mail@michellezwaan.com
06 - 18 55 49 34


Haarlem.

 

bottom of page