top of page

over Michelle.

Vier jaar geleden begon ik aan twee studies, tegelijk. Mijn dochter was 4, mijn zoon 1,5. Super handig kan je denken. Maar het móest. Ik heb mezelf in een korte tijd enorm opgerekt, heerlijk vond ik dat. Ik ben enorm leergierig, en mijn nieuwsgierigheid volgen maakt mij blij! En dat was ik onderweg een beetje vergeten. Nu weet ik weer, ik vind het heerlijk om in een korte tijd ergens heel diep in te duiken, om vervolgens weer door te gaan naar een volgend onderwerp of juist hetzelfde onderwerp te bestuderen maar dan vanuit een ander of verdiepend perspectief.
 

Eerder in mijn leven schoof ik al van studie naar studie en van cursus naar opleiding, van Economie en Bedrijfskunde naar Communicatie, om vervolgens tijdens mijn baan als projectmanager bij een reclamebureau, in de avonduren te starten met een wijnopleiding. Totdat, ik na een aantal wijnopleidingen en werken als sommelier wel genoeg diepte had ervaren in de stof, er iets anders aan mijn deur klopte. Ik startte met een opleiding Interieurvormgeving én een opleiding Energetisch Waarnemen. Binnen deze beide gebieden verdiepte ik mij verder. Ik volgde diverse workshops en cursussen rondom bewustzijn en twee jaar geleden begon ik met het volgen van teachings vanuit het Noord-Amerikaans sjamanisme. Mijn fascinatie voor licht bracht mij bij een verdiepende opleiding over verlichting en het maken van lichtplannen.
 

Nu komen deze twee, in eerste instantie ogenschijnlijk gescheiden, sporen samen. Ik volgde een opleiding over het energetisch reinigen van huizen en ik begon aan een kunstacademie zodat ik, wat ik in de energie zie in een vorm kan brengen. Met helderheid aan de basis van beiden. 

IMG_1863.jpg

contact

Michelle Zwaan 
mail@michellezwaan.com
06 - 18 55 49 34

www.michellezwaan.com

www.studioswaen.com
 

bottom of page